Pe malul stang al bratului Sfantu Gheorghe, cel mai vechi, mai natural si mai accesibil brat al Dunarii, acolo unde delta isi deschide larg poarta catre salbaticie, mister, canale ce gazduiesc paradisul pasarilor si al nuferilor, ne veti gasiti pe noi, gazdele voastre primitoare.

   Stim ca aveti nevoie sa va eliberati din „tensiunea cotidianului”, sa fugiti de sefii obositori si insistenti, de colegii galagiosi sau de vecinii curiosi! Noi va invitam sa ”evadati” in natura, intr-o locatie unde nu veti auzi decat susurul apei, fosnetul salciilor si trilurile pasarilor.

   Doriti sa va odihniti? Pensiunea Iara va pune la dispozitie 10 camere duble, cu un design rustic si de bun gust, toate cu vedere spre Dunare.

   Doriti sa va relaxati? Nu avem Spa, dar avem piscina exterioara cu apa incalzita, masa de biliard, masa de ping-pong sau, daca va place lectura, mica noastra biblioteca va ofera materiale tematice. Pe terasa exterioara, cu deschidere spre cel mai mare fluviu al Romaniei, Dunarea, va puteti delecta cu o bautura sau cu o cafea, dupa gust!

   Aveti copii? Pentru linistea voastra si buna lor dispozitie, locul de joaca special amenajat ii asteapta!

   Vreti sa vizitati minunile florei si faunei Deltei Dunarii? Salupa noastra rapida va sta la dispozitie! Sau sa va aventurati in experiente tematice si practice de pescuit? Va punem la dispozitie „tehnica si tactica de lupta”specifice acestei arte, in regim sportiv!

   Va este foame? intr-o atmosfera tihnita, bucataria noastra va ofera preparate gustoase, atat din peste, cat si din carne de pasare sau de porc. Un cuptor traditional va asteapta cu placinte si bunatati specifice, cum numai in Delta Dunarii puteti gasi!

   Doriti sa cunoasteti obiceiurile deltei? Va oferim oportunitatea participarii la sarbatorile locale, la momentul desfasurarii lor, punand la dispozitia voastra logistica pensiunii!

   Considerati ca „o evadare in echipa” poate lamuri, imbunatati, consolida, dezvolta relatiile profesionale in cadrul echipelor functionale din care faceti parte? Propuneti managerilor vostri o sesiune de „team-building”, iar noi va punem la dispozitie o sala multifunctionala, in care va puteti exprima „in public si dupa bunul plac”!

  Daca deja va simtiti tentati de oferta noastra, va rugam sa va exprimati optiunea macar cu „an inainte”; am glumit, macar cu o saptamana inainte!

   Si daca intr-adevar, va doriti toate acestea, va asteptam cu bratele deschise!